Trpezarija Formwell, set od 2 komada industrijskog modernog dizajna, stolica za ljuljanje za kuhinju blagovaonicu, metalni okvir, površina od antilop tkanine – KUHINJSKI NAMESTAJ


Price: 27,920.07 - 22,336.06

sa naslonom za ruke, set od 4 kom

O ovoj stavci

  • Udobnost: Ugodno mekana presvlaka od umjetne kože i udobni jastuci sjedišta i naslona osiguravaju optimalnu udobnost sedenja Anton stolica za ljuljanje.

  • Svestranost: bilo u blagovaonici ili u dnevnoj sobi. Ova moderna stolica naći će svoje mjesto u svakoj prostoriji i bit će vrhunac. Zavalite se i uživajte u večeri.

  • Dizajn: Kombinacija visokokvalitetne umjetne kože i rafiniranog metalnog okvira daje Anton stolici za ljuljanje bezvremenski i linearan dizajn. Elegantni i filigranski prošiveni šavovi upotpunjuju trendi vintage izgled.

  • Dimenzije: svaka stolica ima cca. 92 x 43 x 56 cm (V x Š x D) i sa udobnom visinom sedišta od 48 cm idealne su kao stolice za trpezarijski sto, kuhinjske stolice ili konferencijske stolice.

  • Montaža: set stolica za trpezariju dolazi u paketu koji štedi prostor za brzu i laku samomontažu. Zahvaljujući uputama koje se lako prate i velikom broju pojedinačnih dijelova, Anton stolica za ljuljanje se lako sastavlja. U samo nekoliko koraka, vaša stabilna privlačnost će se zaljubiti.

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours